Kodsuz web sitesi büyüsü gerçek mi ?

Paylaş :

Soru neden bir web sitesine ihtiyacınız olduğu değil, nasıl yapılacağıdır ve bunu mümkün kılabileceğiniz bazı yolları inceleyeceğiz:

Kodsuz web sitesi büyüsü gerçek mi ?

Soru neden bir web sitesine ihtiyacınız olduğu değil, nasıl yapılacağıdır ve bunu mümkün kılabileceğiniz bazı yolları inceleyeceğiz:

Özünde, bir web sitesi hakkında iki yoldan gidebilirsiniz:

  1. Web sitesi kodlama
  2. Düşük kodlu veya kodsuz bir web sitesi oluşturma

Bir web sitesini kodlamak, biri web sitesi oluşturmaktan bahsettiğinde en sık düşündüğümüz şeydir: BT sihirbazları tarafından harcanan saatler, sürekli kod kırma satırları ve web sitesi bir şekilde ilk tasarımla asla eşleşmez. Hafifçe söylemek gerekirse, bu yöntem modası geçmiş ve bir servete mal oluyor. 

Düşük kodlu/kodsuz web sitesi oluşturma nispeten yeni bir kavramdır ancak şimdiden hızla popülerlik kazanmaktadır. Hatta bazıları bunu kodlamanın ve web sitesi oluşturmanın geleceği olarak adlandıracak kadar ileri gidiyor. Ve popülerlik hak ediyor: Düşük kodlu veya kodsuz bir web sitesi oluşturmak çok az eğitim ve hazırlık gerektirir veya hiç gerektirmez, genellikle bir geliştirici kiralamaktan çok daha ekonomiktir, daha hızlıdır ve nihai sonuç genellikle tasarım fikirlerine çok daha yakındır. kodlanmış olsaydı daha. Oluşturmak için düşük kodlu/kodsuz platformlar, profesyonel web sitesi oluşturma deneyimi olmayan kullanıcılar için çok daha kolay, dolayısıyla adı: kodsuz.

Bu, kodlamayla ilgili bir makale değil, bu yüzden kodlama olmadan nasıl web sitesi oluşturulacağı hakkında daha fazla ayrıntıya gireceğiz: Bunu kendi başınıza nasıl yapabilirsiniz, dış kaynak kullanmak istiyorsanız kimi işe alabilirsiniz veya belki de yetki vermek daha iyi bir fikirdir. tamamen bir ajansa mı? Kodsuz bir web sitesi gerçekten nasıl kurulur?

  1. Kendin inşa etmek. 
  • Kendinizi kodlamadan bir web sitesi oluşturmak kesinlikle bir seçenektir, insanların bu rotaya girmesi kesinlikle utanç verici değildir: proje üzerinde tam kontrole sahipsiniz, yalnızca projenin benzersiz vizyonuna sahipsiniz, uygun maliyetlidir ve buna gerek yoktur. işe alım süreci veya son tarihler hakkında endişelenmeyin. Bu yaklaşımın büyük bir dezavantajı, elbette, en kolay kodsuz web sitesi oluşturucularının bile, hiçbir sonuç garantisi olmaksızın ustalaşmak için zamana ihtiyaç duyması ve daha kalifiye birinin bunu sizden çok daha hızlı ve çok daha verimli bir şekilde yapabilmesidir. . Yine de, yeni başlıyorsanız ve basit ve hızlı bir web sitesine ihtiyacınız varsa, muhtemelen bu en iyi yoldur.

Kendi kodsuz web sitelerinizi oluşturmak için kullanabileceğiniz bazı hizmetler şunlardır:

  • WIX: Muhtemelen herkes, düşük kodlu/kodsuz platformlar arasında lider olan, düzinelerce şablon, örnek ve nispeten kullanımı kolay bir arayüz sunan, web sitenizi almanızı sağlayan kodsuz web sitesi oluşturucu devi WIX'i duymuştur. birkaç saat içinde çalışır duruma gelir.
  • Squarespace: Mevcut kodsuz platformlar arasında daha tasarım odaklı ve sofistike bir çözüm, yine de çalışır ve kullanıcıların çok az deneyimle veya hiç deneyim olmadan kendi başlarına harika web siteleri oluşturmalarına olanak tanır.
  • Webflow: Daha sonra göreceğiniz gibi, Webflow üzerinde yalnızca kendi web sitelerinizi bağımsız olarak oluşturmak değil, aynı zamanda bunu sizin için yapacak bir ajans kiralamak da mümkündür. Webflow kodsuz, az miktarda kodlama gerektirir, bu nedenle biraz daha teknik bir çözüm olarak kabul edilir, ancak birçoğu web sitesi oluşturma yolculuğunda Webflow kodsuz hayal kırıklığına uğratmayacaktır.
  1. Bir serbest çalışan işe almak.
  • Upwork veya Fiverr gibi serbest çalışan platformlardan biri aracılığıyla bir serbest çalışanı işe almak hızlı ve kolaydır ve dahili sistemler alıcı koruması ve göreceli memnuniyet garantisi sağlar. Bununla birlikte, bu platformların dışında bir serbest çalışan işe alırken dikkatli olmanız gerekir: genellikle fiziksel bir sözleşme imzalamanın, bir kişinin belirli becerilere sahip olduğunu kanıtlamanın veya serbest çalışanın bir son teslim tarihine uymasını sağlamanın bir yolu yoktur.
  • Serbest çalışanları işe almanın bazı olumsuzlukları tam da bu nedendir: güvenilmezlik. Belirli bir serbest çalışanın başına bir şey gelirse, arkalarında başka birinin görevinizi tamamlamasını sağlayacak kimse yoktur.
  1. Bir ajansla çalışmak.
  • Web sitesi oluşturma ihtiyaçlarını dışarıdan temin etmeye gücü yeten işletmeler için en güvenilir ve sorunsuz seçenek. Ve günümüzde, Aydınwebs'in müşterileri için yaptığı gibi kodlu bir web sitesi veya kodsuz bir web sitesi yapan bir ajans kiralamak mümkündür: hızlı ve kolay web akışı kodsuz web siteleri. Ajanslar, işe alım sürecini olabildiğince sorunsuz hale getirir, çünkü çalışanları benzersiz ihtiyaç ve isteklerinize göre projenize atayarak işin zamanında ve standartlara uygun olmasını sağlar. Ajanslar ayrıca daha sağlam bir itibara ve müşteri tabanına sahiptir, bu nedenle işin bir kalite garantisi vardır ve ne görüyorsanız onu alırsınız. Ek olarak, bir ajansla çalışırken, birçok proje bir proje yöneticisi tarafından denetlenip kontrol edildiğinden daha az mikro yönetim söz konusudur.
  • Bazı şirketlerin ajanslarla çalışırken bulduğu tek gerçek olumsuz, bunu karşılayabilmektir. Bu kalite garantisi, profesyonel ekibin kesinlikle bir bedeli vardır. Ancak, buna kar açısından bakıldığında, tüm işletmeler iyi yapılmış bir web sitesinin, iyi tasarlanmışsa size maliyetinden daha fazla para kazandıracağını bilir. Sizin hakkınızda bilgi aktaracağından başarılı bir işletme için bir yatırımdır ve birçok işletme için de ürünlerini satar.

Hesabınızı yönetmek için giriş yapın

veya