Web Site Ekran Görüntüsü Alma Nedir?

Paylaş :

Web sitesi ekran görüntüsü alma işleminde birden fazla uygulama yapılması gerekmektedir. Ancak anket seo araçları içerisinde yer alan otomatik ekran görüntüsü alma işlemini kolay bir hale getiren bu araç sayesinde saniyeler içerisinde ekran görüntüsü almak istediğiniz web sayfasının görüntüsünü sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.

Web Site Ekran Görüntüsü Alma Nedir?

Web sitesi ekran görüntüsü alma işleminde birden fazla uygulama yapılması gerekmektedir. Ancak anket seo araçları içerisinde yer alan otomatik ekran görüntüsü alma işlemini kolay bir hale getiren bu araç sayesinde saniyeler içerisinde ekran görüntüsü almak istediğiniz web sayfasının görüntüsünü sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.

En iyi ekran görüntüsü alma programı da dâhil olmak üzere çok büyük kolaylık sağlayan tam ekran ss alma işlemi için yapılması gereken sadece web sayfasının url adresinin kutucuk içerisine eksiksiz yazılması ve ardından gönder butonuna basılmasıdır. Saniyeler içerisinde sistem web sitesinin tamamını ekran görüntüsü alma işlemini size sunacaktır.

Esasında mobil cihazlar içerisinde kaydırılabilir ekran görüntüsü alma işlemi gerçekleştirilse de bu araç sayesine yüksek çözünürlüklü ekran görüntüsü alma artık çok kolay.

Screenshot uygulaması yüklemeden sayfamızda yer alan web sitesi ekran görüntüsü alma işlemini başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Hesabınızı yönetmek için giriş yapın

veya