Web Siteleri İçin Nasıl Reklam Verilir?

Paylaş :

Web siteleri için nasıl reklam verilir? Web sitenize reklam almak için öncelikle içeriğinizin özgün ve kullanılmamış olması gerekmektedir. Siteniz özgün ise insanlar bunun daha önce görmediği ve ilgisini çeken bir bilgiyi öğrenmek isteyeceği için sitenize girerek sitenize ziyaretçi kazandırır ve müşteri almanızı kolaylaştırır.

Web Siteleri İçin Nasıl Reklam Verilir?

Sitenize ziyaretçi almanız için belirli kriterler vardır. Bunların başında sitenize gelen günlük tekil kullanıcı sayısıdır. Sonrasında ise giren tekil kullanıcının sitenizde ne kadar zaman geçirdiği ve açtığı oturumu ne kadar süreyle sayfada gezdği gibi.


AdWords ile AdSense arasındaki fark

Eğer siz web sitenizin reklamını başka yerlerde yaparak ziyaretçi kazanmaya çalışıyorsanız. Bunların en başında ve bilindik yöntem olarak Adwords gibi reklam ağı çok güçlü olan ve ortalama günlük 1000 hit getirebilecek yerlere reklam vermek çok kolaydır. Adwords üstünde belirlenen formu doldurup sitenizi oraya ekleyip bir bütçe belirledikten sonra sitenizin reklamı sponsorlu bağlantılar kısmında sitesinde Adsense kullanan kişiler tarafından görüntülenir ve sizin reklam bütçenizden düşer. Sitenizi Adwords’e eklemek çok kolaydır. Önemli olan bütçenizdir. O bütçenizi düzgün şekilde hesaplayıp ayarladığınız takdirde çok uygun fiyatlara güzel hitler alabilirsiniz.

Hesabınızı yönetmek için giriş yapın

veya